Een bijzondere plek
 voor
 bijzondere momenten...
HET HOFHet_Hof.html
FEESTEN & EVENTSFeesten_en_Events.html
ETEN & DRINKENEten_en_Drinken.html
INFORMATIEINFORMATIE_1.html
HOMEWelkom.html
Historiehistorie.html
Agendaagenda.html
Nieuws

Het Hof | Oliestraat 22 | 5301 BB Zaltbommel | info@hethofzaltbommel.nl | www.hethofzaltbommel.nl | 0418 540803

In november 2011 is Het Hof van start gegaan met twee enthousiaste ondernemers die binnen de stadsmuren van Zaltbommel van een bijzonder pand een bijzondere gelegenheid willen maken. Het Hof is gevestigd in de voormalige R.K. St.-Josephschool en Patronaat in het centrum van de stad.


Met veel plezier schenken we de aandacht aan uw speciale wensen, zowel zakelijk als particulier. We hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van o.a. bedrijfsfeesten, evenementen, partijen, seminars, concerten, vergaderingen en het vieren van een huwelijk of jubileum.


De zaal is gelegen op de eerste verdieping van het pand en heeft een capaciteit van 30 tot 150 personen. In de zaal valt direct de intieme huiselijke sfeer op; het prachtige houten ton-gewelf en de raampartijen zijn uniek. Er worden culturele evenementen georganiseerd. De ruimte is tevens te huur voor besloten feestjes, recepties, diners, Sinterklaas-/kerstvieringen, vergaderingen en cursussen. U heeft zelfs de mogelijkheid om gratis en op loopafstand te parkeren vlakbij het centrum van Zaltbommel.